İş Ahlakı ve 'Tüccar Peygamber' teması talebi

İş Ahlakı ve 'Tüccar Peygamber' teması talebi

Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği, 'İş Ahlakı' ekseninde hutbe, vaaz talebinde bulundu.

Risale Haber - Haber Merkezi
 
Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati ve TOKİ Başkanı M. Ergün Turan’ı ziyaret etti.. 
 
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ile makamında gerçekleşen görüşmede Ramazan Ayı temasının Diyanet İşleri’nin yayın organlarında, hutbelerde, vaazlerde, seminer ve panellerde 'İş Ahlakı' konulu olması kararlaştırıldı.
 
Sosyal Medya için İlmihal
Cuma namazlarında kürsü vaazlerinin bir kısmının STK temsilcileri tarafından İş Ahlakı eksenli olarak yapılması, Zekat konusunun resmi prosedürlerde yer alabilmesi için bir altyapı çalışmasının yapılması, Sosyal medya mecralarına ahlaki unsurların işlenmesi ve sosyal medya ilmihalinin belirlenmesi, 2015 yılı Kutlu Doğum Haftası temasının 'Tüccar Peygamber' olması ve İGİAD tarafından Kasım ayında gerçekleştirilecek Ulusal İş Ahlakı Sempozyumu’nun Diyanet İşleri başkanlığı ile birlikte organize edilmesi konularında fikir birliğine varıldı.
 
TOKİ Başkanı M. Ergün Turan ile de Şehir mimarimizde ve yaşam kültürümüzde, medeniyetimizin ve ahlaki unsurlarımızın yeniden inşası konularını içeren ortak bir panel yapılması konusunda anlaşmaya varıldı.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.