Irak'ta bomba yüklü araç ile saldırı: 8 Ölü
Irak'ın Enbar ilinin merkezi Ramadi'de bomba yüklü bir aracın infilak etmesi sonucu aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 8 kişi hayatını kaybetti.
Ramadi'de, teröristler tarafından yarın saldırıda kullanılmak üzere bir evin yakınına park edilen araçtaki bombanın patlaması sonucu, aralarında çocukların da bulunduğu 8 kişi öldü
Irak'ın Enbar ilinin merkezi Ramadi'de bomba yüklü bir aracın infilak etmesi sonucu aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 8 kişi hayatını kaybetti.
Enbar İl Meclisi Başkanı'nın Güvenlik Danışmanı Hüseyin Kessar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentin El-Vefa nahiyesinin güneyindeki Ebu el-Ceyz bölgesinde bulunan bir evin yakınında bomba yüklü bir aracın infilak ettiğini belirtti.
Kessar, saldırı sonucu aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 8 kişinin yaşamını yitirdiğini kaydetti.
Bomba yüklü aracın, yarın patlatılmak üzere teröristler tarafından bir evin yakınına park edildiğini söyleyen Kessar, patlamanın bölgede büyük hasara neden olduğunu ifade etti.
Haber 7

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.