iPhone'larda Wi-Fi sorunu tarih oldu

iPhone'larda Wi-Fi sorunu tarih oldu

iPhone kullanıcılarının uzun bir süreden beri yaşamakta olduğu en önemli sıkıntılardan birisi olan Wi-Fi sorunu iOS 9'un son beta sürümü ile birlikte kökten düzeltildi.

iPhone kullanıcılarının uzun bir süreden beri yaşamakta olduğu en önemli sıkıntılardan birisi olan Wi-Fi sorunu iOS 9 ile birlikte tamamıyla gideriliyor.

iPhone sahiplerinin bildiği gibi, kablosuz ağ çok zayıf sinyal gönderse dahi sistem otomatik olarak ağa katılıp internet gezintimizi bağlı olduğumuz ağ üzerinden gerçekleştirmeye çalışıyor. Fakat işte sinyal zayıf olduğundan kararlı bir bağlantı sağlayamıyoruz asla. Haliyle sistem mobil şebekemizden aldığımız sinyalle Wi-Fi arasında gidip geldiğinden bağlantı kopuklukları devamlı surette sürüyor. Çözüm kullanmadığımız zamanlarda Wi-Fi'yi daima kapalı tutmak ama bu da pek çoğumuzun kullandığı bir yöntem değil maalesef.

İşte iOS 9'un dün yayımlanan son beta sürümüyle ile birlikte gelen Wi-Fi Assist isimli yeni özellikle birlikte sistem otomatik analiz ertesinde eğer Wi-Fi sinyalinin kararlı bir bağlantı sağlamayacağı kanısına varırsa sadece operatörümüzün internet paketinden kullanılmasını sağlarken sinyal kararlı hale geldiğinde mobil şebekeden Wi-Fi'ye geçiyor.
 
Eğer son beta sürümü yüklediyseniz yapmanız gereken ayarlardan hücresel menüsüne girip Wi-Fi Assist özelliğini aktif hale getirmek.
---------
Ve huzurlarınızda iOS 9
--------

Yeni Şafak 

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.