iPhone 8’in en net görüntüsü ortaya çıktı

iPhone 8’in en net görüntüsü ortaya çıktı

Apple'ın merakla beklenen yeni akıllı telefonu iPhone 8'in detayları netleşmeye başladı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda, yeni iPhone'un ekranının büyük olacağı ve ana ekran tuşunun kalkacağı göze çarpıyor.

Bildiğimiz üzere son dönemde akıllı telefon üreticileri arasındaki en büyük rekabet ekran konusunda yaşanıyor. İlk olarak Xiaomi Mi Mix ile şahit olduğumuz ciddi anlamda büyük ekran/gövde oranı, LG G6 ve devamında Galaxy S8 ile devam etti.

Hal böyle olunca gözler Apple’a çevrildi. Bildiğimiz üzere iPhone 7’de hala ekran/çerçeve oranı yüzde 65 civarında. Rakiplerinde ise bu oran çoktan yüzde 80’i geçti. İşte bundan dolayı Apple’ın da bir sonraki akıllı telefonunda ekran çerçeve oranını artırması bekleniyor. Sosyal medyada ortaya çıkan sızıntı fotoğraflar da bunu doğruluyor.

iPhone sızıntılarıyla ünlü fenomen Twitter hesabı @VenyaGeskin1’in paylaştığı son görüntüye göre, yeni iPhone’un ekran/gövde oranı bir hayli yüksek olacak. Fotoğrafta da gördüğümüz gibi, ana ekran tuşu iPhone 8’de ekranın altında bulunacak ve tıpkı S8’de olduğu gibi 3D Touch yöntemiyle bir çözüm yoluna gidilecek.

Telefonun arkada tarafındaki alt alta konumlandırılan kamera da dikkat çekiyor. Sızıntı bilgiler doğrultusunda, yeni iPhone’da 3-boyutlu video kayıt özelliğinin yer alacağı ifade ediliyor.Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.