iPhone 7'de kulaklık girişini arayacaksınız!

iPhone 7'de kulaklık girişini arayacaksınız!

Dünyanın en popüler mobil markası Apple, geçtiğimiz aylarda yeni akıllı telefonları iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ı vitrinlerde yerini almıştı.

Dünyanın en popüler mobil markası Apple, geçtiğimiz aylarda yeni akıllı telefonları iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ı vitrinlerde yerini almıştı. Firma şu sıralar ise gelecek yıl piyasaya çıkaracağı modeli iPhone 7 üzerinde çalışıyor. Mâlum ortaya atılan binbir türlü iddiadan hangisinin gerçekleşeceğini kestirmek zor. Ortaya atılan iddialardan birisi ise su geçirmezlik oldu. Bu özellik artık her telefonda karşımıza çıkmasını istediğimiz bir olay oldu.

Firma şu sıralar ise gelecek yıl piyasaya çıkaracağı modeli iPhone 7 üzerinde çalışıyor. iPhone 7 ile ilgili ise son olarak geçtiğimiz dönemde su geçirmezlik iddiası ortaya atılmıştı. Bugün ise gerçekten çok ses getiren bu iddiayı güçlendirecek yeni bilgiler geldi. Japon Apple blog’u Macotakara ve 9to5Mac’in iddialarına göre Apple, 3.5 mm’lik kulaklık girişini iPhone 7’de tamamen kaldırmayı planlıyor. Apple’ın kulaklık girişi yerine kulaklık bağlantısını nasıl yapacağı ise henüz bilinmiyor. Bu yüzden kullanıcılar kulaklık seçimlerini yaparken dikkat etmesini öneriyoruz. Tâbi bu iddianın da bir kesinliği henüz yok.

Akit 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.