iPhone 7’de kulaklık girişi Olmayabilir

iPhone 7’de kulaklık girişi Olmayabilir

Apple'ın yeni telefonu hakkındaki raporlar gelmeye devam ediyor. Tedarik zinciri kaynaklarından gelen yeni bir haberde iPhone 7'de 3.5 mm kulaklık girişinin olmayacağı yer alıyor.

Apple'ın bir sonraki amiral gemisi olacak olan iPhone 7 ile ilgili yeni bilgilerin ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz kasım ayında Japon kaynakları Apple’ın iPhone 7 ve iPhone 7 Plus üzerinde 3.5 mm olan jack girişini kaldırmayı planladığını belirtmişti.

Bu hamlenin iPhone’u daha ince bir hale getirmek için yapılacağı iddia ediliyor. 

Son günlerde ortaya çıkan sızıntılar sonrasında oldukça merak edilen iPhone 7, Apple adına...

Yeni iPhone, 6.1 mm boyutunda olan iPod Touch kadar ince olabilir. Apple kulaklık girişini kaldırarak yeni iPhone’ları suya ve toza karşı dayanıklı hale getirecek.

Tedarik zinciri kaynaklarına göre Apple, gerçekten bu konu üzerinde sıkı çalışmalar yapıyor ve 3.5 mm olan kulaklık jackını kaldırmayı planlıyor.

Eğer bu iddialar gerçekleşirse Apple, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için kutuya dahil olarak Lightning donanımlı EarPods ekleyecek.

Apple, geçtiğimiz yılın haziran ayında MFI programında üçüncü parti üreticilerin güç girişini kulaklık girişi olarak kullanmalarına izin veren özelliği tanıtmıştı.

Haberler 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.