iPhone 6s Stokları Hazır!

iPhone 6s Stokları Hazır!

Son gelen bilgilere göre Apple’ın iş ortakları iPhone 6s için yüklü üretim süreçlerine başladı. Böylece Apple, iPhone 6s için gelecek yoğun talebi geciktirmeyecek! İşte detaylar!

Apple’ın, Eylül’de tanıtması beklenen ve isminin kuvvetle muhtemel iPhone 6s olacağı düşünülen yeni nesil iPhone modelleri için, iş ortaklarına yüklü siparişler verdiği bilgisi aktarıldı. İddianın kaynağı ise Wall Street Journal…

 Microsoft, Lumia'dan pişman!

Apple, iPhone 6s üretimini başlattı!

Bilindiği gibi Wall Street Journal bu tarz üretim süreçlerine dair kuvvetli sızıntılar yapmasıyla ünlü bir yayın. Yeni bir iddiasına göre ise Apple, başlıca iPhone üretimi sağlayan iş ortaklarından yaklaşık 90 milyon adet iPhone siparişinde bulunmuş. Ve bu üretim süreci başlamış durumda. Ancak söz konusu 90 milyon adet iPhone siparişi, hangi iş ortağı için ne kadar yüzde ile talep edilmiş bilgisi bulunmuyor.

news_inside-iphone-6s-kutusu.jpg

 iPhone 6s'in depolama alanı ne olacak?
Apple, iPhone 6s satışlarının iPhone 6'dan çok olacağını düşünüyor!
90 milyon adet iPhone siparişini Apple, Aralık 2015 yani yılsonuna kadar stoklarına çekmeyi planlıyor. Öyle görünüyor ki Apple, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus satışlarından büyük beklenti içinde. Zira geçtiğimiz yıl aynı dönemlerde iPhone 6 için iş ortaklarından ettiği sipariş miktarı 70 milyon adetti. Bu yıl ise Apple, yaklaşık 20 milyon daha fazla iPhone siparişinde bulunmuş oluyor.

Eylül ayının ortasında tanıtılması ve Ekim 2015 itibariyle satışlarına aktif olarak başlanması tahmin edilen iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modelleri ile ilgili gelişmeleri, sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

shiftdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.