Instagram'ın popüler özelliği Twitter'da

Instagram'ın popüler özelliği Twitter'da

Snapchat ile başlayan hikayeler özelliği ilk olarak Instagram tarafından kopyalandı ve sosyal medyanın tamamına yayıldı. Twitter tarafından test edilen 'fleets' isimli özellik şimdi de Hindistanlı kullanıcılara açıldı.

Sosyal medyanın en popüler mecralarından olan Twitter uzun yıllardır tasarımsal olarak pek bir değişiklik yapmamıştı. Instagram'ın Snapchat'ten aldığı hikayeler özelliği daha sonra tüm sosyal medya platformlarında karşımıza çıksa da Twitter bundan muaftı. Ancak Twitterda bir süredir hikayeler benzeri 'fleets' isimli bir özelliği test ediyor. 

Brezilya ve İtalya'da bir süredir kullanılan 'fleets' şimdi de Hindistan'da kullanıma sunuldu. 

Twitter'ın Hindistan genel müdürü Manish Maheshwari yaptığı açıklamada, “Hindistan, dünya çapında en büyük ve en hızlı büyüyen kitle pazarlarımızdan biri olduğu için Twitter için önemli. Fleets denemesini Hindistan'a getirmekten ve bu yeni ürünü deneyimleyen dünyanın ilk üç ülkesinden biri olmaktan heyecan duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Fleets'te 280 karakter sınırı da dahil olmak üzere bazı tipik Twitter kısıtlamaları geçerliliğini koruyor. Ancak bunlar klasik tweet'lerden farklı, örneğin bir fleet'i retweet edemiyor veya beğenemiyorsunuz. Bununla birlikte, emojilerle tepki verebilir veya DM'lere cevap verebilirsiniz.

KAYNAK: HABER7

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.