Instagram'ın o özelliği Whatsapp'a taşındı

Instagram'ın o özelliği Whatsapp'a taşındı

Popüler mesajlaşma uygulama WhatsApp’a beklenen özellik sonunda geldi. Sıradan ifadelerden sıkılan kullanıcıları ilgilendiren özellik, mesajlaşmayı daha eğlenceli bir hale dönüştürecek.

Google'a çıkartma özelliğinin geleceği uzun süredir konuşuluyordu. Sonunda Android 2.18.329 Beta versiyonu ile iPhone'larda 2.18.100 versiyonlarında çıkartmalar resmiyet kazandı. Bu versiyonlarda birkaç hazır çıkartma uygulamaya yüklü olarak gelecek, ayrıca mağazadan çıkartma indirmek mümkün olabilecek.

Webtekno’nun haberine göre diğer özellikler gibi sohbet çubuğu üzerinden kullanılacak olan çıkartmalar da emojiler gibi geçmiş özelliğine sahip olacak. Mağazada ise beğendiğiniz çıkartma grubundaki tüm çıkartmaları inceleyebilecek ve beğendiklerimizi indir tuşuna basarak telefonumuza indirebileceğiz. Aynı pencereden yüklü çıkartmaları da kaldırabilme şansımız olacak.

Birden fazla çıkartmayı peş peşe gönderdiğimizde ise WhatsApp bu çıkartmaları gruplayacak. Bu özellik, fotoğraf albümü özelliği ile benzer şekilde çalışacak.

Facebook'un mayıs ayında yaptuğı açıklamada grup konferans ve çıkartmaların geleceği söylenmişti ancak tarihi belirtilmemişti.

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.