Instagram yeni profil tasarımını duyurdu

Instagram yeni profil tasarımını duyurdu

Sosyal medyanın en çok kullanılan uygulaması Instagram, kullanıma sokacağı yeni özellikleri test ediyor. Instagram dün yaptığı bir açıklamayla yeni profil tasarımını duyurdu. Yeni tasarımda takipçi sayılarının öne çıkarılması dikkatleri çekti.

Instagram, uygulamayı sürekli yeni özelliklerle güncelleyerek kullanıcı deneyimini artırmaya devam ediyor. Sosyal medya platformu yeni profil tasarımını resmen duyurdu. Yapılan açıklamada profil sayfası tamamen yenilenecek.

Platform tarafından yapılan resmi açıklamada, yeni profil tasarımının test edildiği belirtildi. Yeni profil tasarımıyla beraber kullanıcılar profillerinde kendilerini daha rahat bir şekilde ifade edebilecek. Ayrıca arkadaşlarımızla daha kolay bir şekilde iletişim kurmakta mümkün olacak.


Örnek fotoğrafta görüleceği gibi sıralama değişmeyecek. Ancak bu kısımda bazı simgeler değişecek. Birkaç hafta sonra yayınlanacak olan güncellemenin Instagram’da gezinme şeklimize farklı bir hava katacağını söyleyen yetkililer, kullanıcıların kendilerini daha iyi bir şekilde ifade edebileceklerini de belirtti.
Kullanıcı fotoğrafını ve biyografi kısmını ön plana çıkartan uygulama, takipçi ve takip edilen sayılarını da bu kısımların hemen aşağısına konumlandırdığını da görmekteyiz. Böylece profil sayfalarının en üst kısmı kalabalıktan kurtularak, oldukça şık ve anlaşılır bir görünüme kavuşacak.

Bu değişiklikleri ile birlikte, profil sayfaları için yepyeni bir sekme ekleyecek olan platform, daha sık iletişimde olduğumuz arkadaşlarımıza doğrudan bu sekme üzerinden ulaşabileceğimize imkan tanıyacak.

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.