Instagram, TikTok özelliğini test etmeye başladı

Instagram, TikTok özelliğini test etmeye başladı

Instagram, hikayeler özelliği için yeni bir konsepti test etmeye başladı. Sosyal medya platformu en yakın rakibi TikTok’un kullandığı dikey akış sistemini kopyalamayı hedefliyor. Bu özellik Reels için de kullanılıyor.

Instagram tarafından yeni özellikler çeşitli kullanıcılar tarafından test edilmeye devam ediyor. TikTok’un dikey akış sistemine benzeyen bir özellik bazı Instagram kullanıcılarında görüldü.

Alessandro Paluzzi isimli kullanıcı tarafından paylaşılan ekran görüntülerine göre, sistem geliştirilmeye devam ediliyor. Bu da Instagram’ın özelliği en kısa zamanda kullanıcılarına sunmayı hedeflediğini gösteriyor.

Decoder isimli podcast programında konuşan Instagram başkanı Adam Mosseri, 2020’nin kendileri için bir sürü hedef gerçekleştirme planları yaptıkları bir sene olduğundan, 2021’in ise bu planları yerine getirmek ve deneyimleri basitleştirmek için çabalayacakları sene olacağından bahsetmişti. Hikayeler özelliğinin uğrayacağı bu değişikliğin yanı sıra, bir başka özellik olan IGTV’nin herhangi bir değişiklik alması beklenmiyor.

KAYNAK: SHİFTDELETE

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.