İmamdan örnek davranış

İmamdan örnek davranış

​Adıyaman'da bir imam Ramazan ayı münasebetiyle çevresindeki hayırseverlerin de katkısıyla hazırladığı onlarca gıda paketini kapı kapı dolaşarak muhtaç ailelere ulaştırıyor.

Salgının gölgesinde geçen Ramazan ayında çalışamayan ve evine ekmek götürmekte zorlanan insanlara bir nebze yardımcı olmayı umut ettiklerini belirten İmam Emrullah Yücel, Ramazan'ın bereketinden herkesin faydalandığını dile getirdi.

İki yıldır çevresindeki hayırseverlerle birlikte başlattıkları çalışmanın bereketli geçtiğini belirten Yücel, "Ramazan ayı kardeşlik ve yardımlaşma ayıdır. Biz de bu ayda arkadaşlarımızla birlikte böyle bir fikir yürütüp gıda kolileri hazırlamayı düşündük. Kaç aileye ulaşacağımız henüz tam olarak kesinleşmedi ama elimizden geldiğince fazla ailelere ulaşmaya çalışacağız." dedi.

Salgın nedeniyle çalışamayan ve ekonomik sıkıntı çeken insanlara ulaşmayı hedeflediklerini belirten Yücel, "Çevremizdeki çalışamayan ve ekonomik durumu yerinde olmayan kardeşlerimize ulaşmak, onların sıkıntılarına bir nebze de olsa yardımcı olmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Hayırsever kardeşlerimizin de bu tür çalışmalara katkı sunmasını bekliyorum." ifadelerini kullandı. 

İLKHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.