İlk golümü atınca Allah'a şükür edeceğim

İlk golümü atınca Allah'a şükür edeceğim

Milli yıldızımız Arda Turan, Barcelona hayatına ilişkin açıklamalar yaptı.

İspanyol basınından El Mundo Deportivo'ya röportaj veren Arda, Barcelona'nın oyun sisteminden ve arkadaş ortamından övgüyle bahsetti.

YENİ ŞEYLER ÖĞRENİYORUM

Katalan temsilcisinin futbolcular için bir okul niteliği taşıdığını belirten Arda, "Barça'nın futbolu, dünyanın geri kalanından çok başka. Burada her gün yeni bir şey öğreniyorum. Oyun stilimizi daha iyi öğrenip, kendimi daha fazla geliştirmeye çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Arda Turan, sistemi öğrenmek için takım arkadaşlarından yardım aldığını kaydederek, "Bundan da büyük zevk alıyorum. Bu takımın oyun stilini kabul etmeliyim ve onun bir parçası olmalıyım" şeklinde görüş belirtti.

MESSİ'DEN DAHA FAZLA KOŞMAM LAZIM

Barcelona'nın sisteminin kendi stiline uygun olduğunu ancak halen bazı pozisyonlarda kendini geliştirmek zorunda hissettiğini vurgulayan Arda, "Topla daha fazla oynamak yerine topa nerede sahip olacağımı ve nerede oynayacağımı bilmem gerekiyor. Sol veya sağ kanat fark etmez. Çünkü solumda Neymar, sağımda da Lionel Messi var. Onlar sahada koşuyorsa benim onlardan daha fazla koşmam lazım. Sistem konusunda Andres İniesta'dan çok şey öğreniyorum" değerlendirmesini yaptı.

Yeni Akit

İLK GOLÜMÜ ATTIĞIMDA ALLAH'A ŞÜKREDECEĞİM

Arda Turan, "Şampiyonlar Ligi'nde gol atacağıma dair içimde bir his var. Barça'da ilk golümü attığımda sahada diz çöküp, Allah'a teşekkür edeceğim" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.