İkinci el otomobil satışları başladı

İkinci el otomobil satışları başladı

İkinci el otomobil satışında yeni dönem başladı. Bugün CNR EXPO’da başlayan 2'inci El Otomobil Satış Günleri 2O Eylül'e kadar devam edecek.

Bugün kapılarını açan ve 2O Eylül'e kadar devam edecek organizasyonda pek çok otomobil markası alıcısını bekliyor. CNR Expo Yeşilköy'de 2'inci El Otomobil Satış Günleri'nde Türkiye'nin en pahalı aracı La Ferrari yoğun ilgi gördü.

2'inci El Otomobil Satış Günleri İstanbul Fuar Merkezi (CNR Expo) Yeşilköy'de 150 bin ziyaretçi hedefiyle gerçekleştirilen başladı. Aralarında Ferrari, Porsche, BMW, Mercedes ve daha birçok markanın sergilendiği 2'inci El Otomobil Satış Günleri Autoshow'u aratmadı. DRD Derindere, Intercity, Renault İnanlar, Hyundai Erk'in de yer aldığı pek çok otomotiv firması, araçlarını sergilemenin yanı sıra ziyaretçilere organizasyona özel kredili satışlar da yapacaklar.

İstanbul Park Oto Pazarı'nın stantında sergilenen 3,1 milyon euroluk LaFerrari'ye ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi. Araçla ilgili bilgi veren İstanbul Park Oto Pazarı İş Geliştirme Yöneticisi Selçuk Nazik dünyada 499 tane LaFerrari olduğunu belirterek, “Bu araca sahip olmak isteyenin garajında en az 5 tane Ferrari'nin güncel modellerinden bulunması ve 2,5 yıl süresince de satılmayacağının taahhüdünü vermesi gerekiyor. Araç 0'dan yüz km hıza 3 saniye altında çıkıyor. Türkiye'deki en pahalı araç" diye konuştu.

PASSAT SATIŞI BEKLENİYOR

BZM Motors'un 2012 Ferrari 458 Italy Speder'ı da bir başka beğeni toplayan araç oldu. BZM Motors Satın Alma Müdürü Ümit Yavuz sıfır araçların döviz kurlarına bağlı olarak zamlandığını ancak 2'inci el piyasasına herhangi bir zam uygulanmadığını hatırlatarak, “Zam yapmadığımız için piyasa çok hareketli. 60-278 bin TL aralığında otomobillerimiz var. Volkswagen Passat'tan umutluyum 102 bin TL fiyatı var. Sıfırında şu an 6 aydır insanlar sırada bekliyor. Organizasyonda Volkswagen Passat'ın iyi satılacağına inanıyorum" dedi.

LİSTE FİYATINDA YÜZDE 10 İNDİRİM

Intercity İstanbul Park'ın Satış Pazarlama Sorumlusu K. Buğra Yıldırım da stantlarında sergiledikleri Porshe GT3'e özellikle ünlü oyuncu ve sporcuların ilgi gösterdiğini, bugün stanta birçok ünlü ismi beklediklerini belitti. İntercity İstanbul Park, organizasyona özel. kampanya yaptı. Araçlarını liste fiyatlarının yüzde 10 indirimli satıyorlar.

Lüks araçların yanı sıra her kesimden otomobil tutkunlarının bütçesine hitap den araçlarda 2'inci El Otomobil Satış Günleri'nde alıcılarına bekliyor. Kurban Bayramının da etkisiyle 2'inci El Otomobil Satış Günleri'nde otomobil satışlarının da iyi olması bekleniyor.

ARABA ALMAK ARTIK ÇOK KOLAY

Otomobil almaya karar veren ziyaretçi ihtiyacı olabilecek bankacılık ve noter işlerini fuar alanında çözebiliyor. Otomobil almak isteyenler ihtiyaç duydukları krediyi de fuar alanında bulunan banka yetkililerinden temin edebilecekler. Yine alanda hazır bulunan noterden de alım-satım işlemlerini tamamlayabilecekler.
20 Eylül'e kadar açık kalacak 2'inci El Otomobil Satış Günleri'nde ikinci el otonun yanında, ticari araçlar, karavan, oto aksesuarları, lastik, oto bakım şirketleri de yer alacak.

IHA

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.