İİT'den Batman'daki terör saldırısına ilişkin açıklama
Türkiye'de yürekleri yakan 7 şehidin verildiği Batman'daki terör saldırısı İslam İşbirliği Teşkilatı'nın da gündemindeydi.
İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT), Batman'ın Gercüş ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıyı şiddetle kınadı.
İİT Genel Sekreteri Yusuf bin Ahmed el-Useymin, yaptığı yazılı açıklamada, Batman'ın Gercüş ilçesi kırsalında dün operasyona giden askerleri taşıyan aracı hedef alan terör saldırısını şiddetle kınadıklarını belirtti.
İİT'nin, her türlü şekliyle teröre karşı olduğunu vurgulayan Useymin, Türk hükümetine, halkına ve saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine taziyelerini ileterek, olayda yaralananlara da acil şifalar diledi.
AA

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.