İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri

İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri

İstanbul Deniz Otobüsleri ve Bursa Deniz Otobüslerinin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

İDO'nun internet sitesindeki duyuruya göre, 07.00 Yenikapı – Bandırma, 07.30 Yenikapı – Bursa, 07.30 Bursa - Yenikapı hızlı feribot ve 07.30 Bandırma - Yenikapı–Bostancı, 08.00 Bursa-Armutlu-Armutlu T.K-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle gerçekleştirilemeyecek.

BUDO'dan yapılan açıklamaya göre ise 07.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş), 08.00 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya), 09.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş), 09.30 Armutlu (İhlas) - İstanbul (Kabataş), 10.45 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya), 12.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş) 12.30 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) deniz otobüsü seferleri iptal edildi.
Öte yandan, şiddetli lodos gece boyunca İstanbul’da etkili oldu. Şiddetli rüzgar nedeniyle İstanbul Boğazı ve Marmara Denizi’ne kıyısı olan ilçelerin sahillerinde büyük dalgalar görüldü.

Kuzey Ege ve Çanakkale Boğazı'nda fırtına, deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.
Alınan bilgiye göre, Kuzey Ege'de saatteki hızı zaman zaman 90 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle Gökçeada-Kabatepe arasındaki saat 13.00 ve 17.00 ile Kabatepe-Gökçeada arasındaki saat 10.00 ve 15.00'te yapılacak seferler ile Bozcaada-Geyikli arasında 07.30 ve Geyikli-Bozcaada arasındaki saat 10.00 seferi geçici olarak iptal edildi.
Çanakkale Boğazı ile adalar hattındaki deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ A.Ş'nin yetkilileri, fırtınanın etkisini yitirmesinin ardından seferlerin normal seyrine döneceğini bildirdi.
Yetkililer, hattaki diğer seferlerin ise normal olarak sürdüğünü kaydetti.

Haber7 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.