Hz. Muhammed'in (asm) bilinmeyen yönleri

Hz. Muhammed'in (asm) bilinmeyen yönleri

İnsan sevdiğini tanımak ister; Şemail kitabı, Allah resulünü bir peygamber ve bir insan olarak detaylı bir şekilde anlatıyor

Risale Haber-Haber Merkezi

Adı güzel kendi güzel Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in göz değince Allah'ı (cc) hatırlatan siması nasıldı?

Sevdiği renklerden beğenip sürdüğü kokulara, yürüyüşünden oturuşuna ve sürme kullanmasına kadar Peygamberimizi merak etmeyen Müslüman yoktur.

İnsan sevdiğini tanımak ister; Şemail kitabı, Dr. Faruk Vural'ın içten anlatımıyla Allah resulünü bir peygamber ve bir insan olarak detaylı bir şekilde anlatıyor.

Şemail, O'nu mâh cemalinden hitabetine, namazdaki ağlamasından insanlara tebessümüne, saçlarını taramasından nasıl hediyeleştiğine, sevdiği yemeklerden meyvelere ve giydiği ayakkabısına kadar tanıyıp sevmenin kalbimizde onun izlerini derinleştirmenin vesilesi bir çalışma.

Bu eser hem ilmî bir çalışma hem de kalplerde Hz. Muhammed sevgisini derinleştirmeye vesile bir kılavuz özelliğinde. Aile fertlerine davranışlarından yaptığı latifelere, kullandığı özel eşyalarına kadar O'nu (s.a.s.) tanımak ve izinin tozuna yüzler sürmek mâh cemalini düşte görmek isteyenler için bir rehber eser.

Kitaba ulaşmak için TIKLAYINIZ