HTC Desire 728 sızdırıldı!

HTC Desire 728 sızdırıldı!

HTC Desire 728 adıyla duyurulacağı tahmin edilen akıllı telefon, TENAA'da kendisini gösterdi.

Tayvan merkezli teknoloji devi HTC, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gelen yeni bilgilere göre HTC, orta seviye yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Çin'in FCC'si olarak nitelendirebileceğimiz TENAA'da ortaya çıkan bilgilere göre HTC, D728w kod adlı yeni bir akıllı telefon tanıtmaya hazırlanıyor.

TENAA'dan gerekli onayları alırken gün yüzüne çıkan HTC D728w kod adlı akıllı telefonun, HTC Desire 728 adıyla duyurulacağı tahmin ediliyor. Elde edilen bilgilere göre söz konusu akıllı telefon, 5.5 inç büyüklüğünde ve 720p çözünürlüğünde ekrana sahip. Gücünü 1.3GHz frekans hızında çalışan MediaTek yonga setinden alan HTC Desire 728'de 2GB RAM ve 16GB dahili depolama alanı bulunuyor. Arka tarafında 13MP ana kamera ve ön tarafında 
5MP'lik ikinci bir kameraya sahip olan cihaz, Android 5.1 Lollipop sürümü ile geliyor. Ayrıca 157.9x 77.8 x 7.87mm boyutunda olan telefon, 150gram ağırlığında.

Öte yandan siyah, beyaz, altın, gri, turuncu ve kırmızı gibi birçok renk seçeneği ile gelecek olan HTC Desire 728'in çok yakında piyasadaki yerini alması bekleniyor.

teknokulis

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.