Hollanda'da evin bodrumunda yıllardır kıyameti bekleyen aile bulundu!

Hollanda'da evin bodrumunda yıllardır kıyameti bekleyen aile bulundu!

Kıyamet evin bodrumuna uğramayacak sanki!

Hollanda'da bir bağ evinin bodrumunda dokuz yıldır zamanın sonunun gelmesini bekleyen bir aile polis tarafından bulundu.

Drenthe bölgesindeki evde polis 58 yaşında bir adamla yaşlar 18 ile 25 arasında değişen yetişkin çocuklar olduğunu açıkladı.

Evin bodrumunda dışarıdan tamamen izole bir şekilde yaşayanlar çocuklardan en yaşlısının yakınlardaki bir köyün barında bira içtikten sonra başlarından geçeni anlatması ve yardım istemesiyle bulundu.

Tutuklanan 58 yaşındaki kişinin önce çocukların babası olduğu sanılsa da sonradan öyle olmadığı ortaya çıktı. Kasabanın belediye başkanı adamın kaldıkları evin sahibi de olmadığını açıklayarak daha önce böyle bir durumla karşılaşmadıklarını belirtti.

Hollanda devlet televizyonunda yardım isteyen kişiyi tarif eden barın sahibi genç adamın uzun saçları ve kirli bir sakalı olduğunu, eski kıyafetler giydiğini ve tavırlarının garip olduğunu belirtti. Beş bira içtikten sonra genç adamla konuşmaya başladığını belirten barın işletmecisi gencin kendisine hiç okula gitmediğini ve dokuz yıldırda berbere uğramadığını söylediğini aktardı.

Genç adamın evde kardeşleri ile yaşadığını, kendisinin en büyükleri olduğunu ve bu durumu değiştirmek istediğini belirtmesini ardından bar sahibi polisi aradığını açıkladı.

Evi ziyaret eden polis ise komşu evlerden uzakta kanallarla ayrılmış ve bir köprü üzerinden ulaşılabilen evde bir dolabın arkasına gizlenmiş merdivenden bodruma inerek aileyi buldu.

Polis soruşturmanın devam ettiğini açıklarken ailenin tam olarak ne kadar zamandır orada oldukları ve çocukların annelerine ne olduğu konusundaki belirsizlikler sürüyor.

euronews

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.