Hikayeler özelliği şimdi de Spotify'da

Hikayeler özelliği şimdi de Spotify'da

Hikayeler özelliği tüm sosyal medyada kullanılmaya başlandı. Şimdi sıra diğer uygulamalarda. Çevrimiçi müzik platformlarından en popüleri olan Spotify, hikayeler özelliğini yeniden test etmeye başladı.

Snapchat ile hayatımıza giren hikâyeler özelliği, Instagram ile zirve noktasına ulaşmış ve neredeyse tüm sosyal medya platformlarında kullanılabilir bir özellik haline geldi. Bu özelliği bünyesine katan platformlar arasında Twitter ve LinkedIn de katılmıştı.

Ancak hikâyeler özelliği fırtınası durmak bilmiyor. Popüler çevrimiçi müzik dinleme uygulaması Spotify da hikâyeler özelliğini kullanan şirketler arasındaki yerini aldı. Ancak Spotify, bir sosyal medya platformu olmamasından ötürü bu özelliği biraz daha farklı şekilde entegre etmiş gözüküyor, en azından şimdilik.

Hikâyeler özelliğinin görüldüğü tek yer Christmas Hits listesi değil. Ayrıca Tear Drop ve Megan Thee Stallion'un Good News albümü için oluşturulan oynatma listesinde de hikâyelerin yer aldığı görülüyor. Spotify, yaptığı açıklamada bunun bir test olduğunu söyledi. Yani şu an için hikâyeler özelliğinin daha geniş anlamda kullanılıp kullanılmayacağı bilinmiyor.

Bir Spotify sözcüsü, yaptığı açıklamada "Kullanıcılarımızın deneyimini geliştirmek için rutin bir şekilde çeşitli testler gerçekleştiririz" dedi. Şirket sözcüsü, bu özelliklerden bazılarının daha geniş anlamda kullanıcılarla buluşabildiğini bazılarının ise kendilerine önemli dersler sunduğunu dile getirdi.

Haber7

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.