Hikayeler özelliği profesyonel sosyal ağ LinkedIn'de

Hikayeler özelliği profesyonel sosyal ağ LinkedIn'de

Profesyonel sosyal ağ olarak bilinen LinkedIn de hikayeler özelliğine kavuştu. Yeni güncellemeyle birlikte tüm platformlarda LinkedIn uygulaması kullanıcıları hikayeler özelliğini kullanabilecek.

Sosyal medya platformları Snapchat ile başlayarak sırasıyla hikayeler özelliğini kullanmaya başladı. Kısa video ve fotoğrafların 24 saatlik süreyle paylaşılmasını sağlayan özellik son olarak profesyonel sosyal ağ LinkedIn’e geldi.

Kurumsal bir sosyal ağ olarak öne çıkmasına rağmen LinkedIn platformunun hikayeler konseptine yer vermesi garip karşılanıyor. Zaten LinkedIn kullanıcılarının hali hazırda sosyal medya hesapları var ve orada da Hikaye konsepti mevcut.

ABD, Kanada ve diğer bazı ülkelerde erişime açılan LinkedIn Hikayeler yine diğer platformlarda alışık olduğumuz konsepti temel alıyor. Fotoğraf veya video temelli hazırlanan kısa kliplere metin veya farklı etiketler ekleyebiliyorsunuz.

Microsoft yapılan kapalı beta testlerinde çalışanların kaybolan video paylaşımlarına ilgi gösterdiğini ve pandemi döneminde birbirinden uzak kalan çalışanlar için bir nebze olsa da teselli oluşturduğunu ifade ediyor.

KAYNAK: DONANIMHABER, HABER7

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.