Hey sen neredesin!

Hey sen neredesin!

Paris'teki Charlie Hebdo katliamından sonra kol kola girip terörü lanetleyen Avrupalı liderler, şehitlerimize sessiz kaldı. Sınırsız destek verdikleri PKK'nın Dağlıca saldırısından sonra hiçbiri Ankara'yı aramadı.

Hey sen neredesin! Avrupa, Charlie Hebdo'nun katledilen 12 karikatüristi için ayağa kalktı. 50 ülkenin lideri Paris'te 1 milyon kişilik protesto gösterisi yaptı. Terörden canı yanan Türkiye de bu kara günde Avrupa'yı yalnız bırakmadı. Liderlerin tepki yürüyüşünde Başbakan Davutoğlu ön sırada yer aldı. 

Ancak Dağlıca'daki kalleş pusunun ardından o liderlerden hiçbiri Ankara'ya taziyede bulunmadı. Yıllarca besledikleri PKK'yı da kınayamadı. Bir tek Azerbaycan lideri Alivey başsağlığı telefonu açtı. Caretta Caretta'lar için bile dünyayı ayağa kaldıran Avrupa'nın gerçek yüzü bir kez daha ortaya çıktı.

Başbakan Davutoğlu, 12 kişinin öldürüldüğü katliama tepki olarak Paris'e gitti. Liderlerle kol kola girip terörü lanetledi. Ama onlar, söz konusu PKK olunca yine ikiyüzlülük gösterdi. 16 şehit için başsağlığı bile dilemedi

DESTEKÇİLER SUSKUN
Paris'te Charlie Hebdo saldırısından sonra kol kola girip terörü lanetleyen dünya liderleri PKK gündeme gelince, sesizliğe gömüldü. Hatta utanmadan "Operasyonları durdurun" diye akıl verenler bile çıktı. Hiçbiri Dağlıca'daki kalleş pusu için taziyede bulunmadı. Aşağılık saldırıyı sadece Azeri lider İlham Aliyev kınadı.

Takvim

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.