Hem ofis hem ev

Hem ofis hem ev

Geniş yeşil alanlarıyla dikkat çeken Rings İstanbul proesinde konutların yanı sıra ticari alanlar ve alışveriş merkezi de bulunuyor.

Katta müstakil yaşam konforu” sunan Rings İstanbul'da kiralar 1000 liradan başlıyor. Projenin ilk etabında yaşam başladı. Rings İstanbul'da bloklar birbirini görmeyecek ve ışığını kesmeyecek şekilde konumlandırıldı.

Selin Yapı tarafından Sancaktepe’de hayata geçirilen Rings İstanbul’da, sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AVM üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine bayramda da sahip olmak mümkün. Rings İstanbul satış ofisi bayramın 3’üncü günü açık olacak.

Rings İstanbul'dan daireler banka kredisine uygun durumda. Ayrıca firma bünyesinde 36 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Yüksek Mimar Hakan Kıran tarafından tasarlanan Rings İstanbul projesi Sultanbeyli çıkışı ile TEM'e 800 metre mesafede bulunuyor. Kapsamlı sosyal tesisi 40 bin metrekare olan Rings İstanbul projesinde 1+0'dan 5+2'ye kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor

Sabiha Gökçen Havalimanı’na 8 dakikalık mesafede bulunan Rings İstanbul, İstanbul Finans Merkezi’ne 15, Boğaziçi Köprüsü’ne 15, FSM Köprüsü’ne ise 20 dakika mesafede yer alıyor.

Üsküdar- Çekmeköy- Sancaktepe metrosu Veysel Karani durağının girişinde yer alacağı Rings İstanbul, bu sayede ulaşım açısından avantajlı konumunu daha da güçlendirecek.

Site içerisindeki yürüyüş ve bisiklet parkurunun yanı sıra, dalından meyve koparabileceği meyvelikler, pilatesten yüzmeye farklı spor aktivitelerini yapabilecekleri Rings Sports Club gibi sosyal donatılar sayesinde ev sahipleri şehrin imkânlarından kopmadan doğal bir hayat sürebiliyor.

Ayrıca projenin hemen yanı başında yer alan Rings AVM sayesinde yürüyerek ya da bisikletle alışverişe, sinemaya gitmek mümkün. 9 sinema salonu, seçkin markaları, dünya mutfaklarından fast-food’a kadar farklı alternatifler sunan restoranları, çocuk ve gençler için özel eğlence merkezleri, hipermarket ve elektronik marketleri ile Rings AVM, Sancaktepe bölgesinin hızlı gelişimine paralel olarak sosyal yaşam alanlarına duyulan ihtiyacı da karşılıyor.

emlakrehberi

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.