Havalimanında bayram yoğunluğu

Havalimanında bayram yoğunluğu

Atatürk Havalimanı sabah saatlerinde bayram yoğunluğu yaşadı. 9 günlük bayram tatilini fırsat bilip İstanbul dışına çıkmak isteyen yolcular check-in ve pasaport bankolarında uzun kuyruklar oluştu.

Atatürk Havalimanı sabah saatlerinde son dönemlerin en yoğun gününü yaşadı. Tatile çıkan yolcular sebebiyle check-in ve pasaport bankolarında uzun kuyruklar oluştu. 9 günlük Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen kimi aileler, çocukları ile birlikte memleketlerini tercih ederken, kimi ailelerin ise güney tatil bölgelerini tercih etti.
Ailesiyle beraber Dalaman’a giden Bengisu Akça uçak biletlerini günler öncesinden aldığını da sözlerine ekledi.
Tatili ders çalışarak geçirecek olan Zeynep Erbap, dershanesinin düzenlediği organizasyonla Antalya kamp yapmaya gittiğini söyledi. Erbap 5 günlük kampta sınav denemeleri çalışacaklarını kaydetti.

EK SEFERLER KOYULDU

Kurban Bayramı tatilinin dokuz güne çıkarılması tatile gidecek olan insan sayısını da etkiledi. Havayolu şirketlerinde kısa sürede tükenen biletler yüzünden talebi karşılamak üzere birçok noktaya ek sefer koyuldu. Türk vatandaşları özellikle güney illerine akın ederken, Türk Hava Yolları da bu illere ek seferler koydu. Türk Hava Yolları karşılıklı olarak Antalya’ya dokuz, Dalaman’a 11 Trabzon’a dört Bodrum’a altı ek sefer koyarken, yurtdışında ise Kıbrıs’a talebin fazla olması nedeniyle karşılıklı olarak iki ek sefer koydu.

IHA

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.