Havadan, sudan televizyondan…

3 GÜNLÜK HAYATTA 9 GÜNLÜK TATİL NASIL DA GEÇTİ!

Bize ayrılan 9 günlük bayram tatilin sonuna geldik. Bu süre içerisinde şüphesiz en çok vakit geçirdiğimiz mahlukat yine televizyon oldu. O halde tv. akışlarına bir göz atalım.

SON UMUTLARI ŞABAN!

Kemal Sunal filmlerini ve Battal Gazi destanını en çok yayınlayan kanal olarak tarihe geçen Kanal 7 ve Samanyolu; her hafta kendi rekorlarını kırıp aşılması zor yeni bir  rekora imza atıyorlar. Hafta içi rekoru Kanal7 elinde bulundururken hafta sonu tekrar rekor Samanyolu tv’ye geçiyor. ’’Hababam sınıfı’’ ile haftaya başlayıp ‘’Umudumuz Şaban’’ filmiyle haftayı kapatan bu kanalları, endişeyle izleyen Kemal Sunal ailesi ve Cüneyt Arkın; milletin kendilerinden bıkacağı gerekçesiyle bu kanallara tazminat davası açarsa haksız sayılmazlar.

FLASH TV’NİN TEK RAKİBİ HALAY TV!

Dünya durur ama Flash tv’nin emektarları halayı bırakmaz; su uyur onlar uyumaz. Türkiye’de ulusal yas ilan edilse bile Flash tv sakinleri (Allah aşkına ne sakini…!) halaya ara vermezler. Bu enerji nerden geliyor be ya. Saçma sapan halaylara sahip olup potansiyelden yoksun olmalarının yegane sebebi; potansiyel enerjiyi 24 saat boyunca kinetik enerjiye dönüştürmeleridir

JET HAKİM NEREYE KAYBOLDU?

Samanyolu televizyonun  ‘gereği düşünüldü’ programının hakimi Lütfi Ural’ı bayram boyunca göremedik. Acaba o da mı tatil yaptı? Bize gelen haberlere göre AİHM heyeti tarafından takibe alınmış. Davaları ilginç bir şekilde, gereğini fazla düşünmeden, jet hızıyla sonuçlandıran hakim yurt içinden ve yurt dışından ilgiyle karşılanır oldu. Türkiye’de biriken dosyalar, sonuçlanmayan davaların, AİHM’de biriken Türkiye ile ilgili davaların umudu olarak görülen hakim için mahkemeler rekabete girmiş.

DOKTORLARIN SHOW HAYATI BİTTİ!

 Show tv’nin vazgeçilmez dizisi olan Doktorların (Allahtan vazgeçtiler) yerini Pis Yedili almış. Eskiden gece gündüz yayında olan Doktorları izleyip doktor olmaya karar veren yüzlerce tıp mağduru; ‘’abi biz yanlış yere mi geldik?’’ demekten kendilerini alıkoyamamışlardır.

GÜN BOYU YEMEKTEYİZ!

Kadın programları, yemek programları gündüzünüzü karartan diğer programlar… 9 günlük tatili  4-5 çeşit yemek ile kapattılar. Öğrenci evinde bile daha çok çeşide rastlanmanız mümkün. Ha sakın bunlara özenip evde bu yemekleri denemeyin. Şayet deneseniz yaşanacak son dakika haberi: Ünlülerin programlarda yaptığı yemeğin aynısını evde yapmaya çalışan ev hanımı X.Y(45); ev halkının toplu bedduasına mazhar oldu. (Zaten ev hanımın isim, soyisim ve yaşına bakıp genetik bir bozukluğa sahip olduğunu anlayacak kadar tıbbi bilgiye sahipsinizdir.) 

Unutulmayan Şarkılar

Bayram boyunca eski sanatçıları çağıran tv kanalları; ‘’Unutulmayan Şarkılar’’ adı altında bayram boyunca bizi eskiye götürdüler. Bu kadar sık sık dinletseniz nasıl unutacağız bu şarkıları!

twitter@alierdem_

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
2 Yorum