Hastalar Risalesi’nin 30’dan fazla dile çevirisi bu sitede

Hastalar Risalesi’nin 30’dan fazla dile çevirisi bu sitede

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs hastalığına karşı, Bediüzzaman’ın Kur’an eczanesinden hazırlamış olduğu  “Hastalar Risalesi” gönüllere şifa oluyor

Manisa, Isparta ve Antalya nur talebeleri tarafından hizmete geçirilen brosurnur.com sitesinde, Bediüzzaman Said Nursi’nin Risale-i Nur Külliyatında yer alan “Hastalar Risalesi”nin 30’dan fazla dile çevirileri  toplanarak hizmete sunuldu. 

Bediüzzaman Said Nursi’nin Risale-i Nur Külliyatından hazırladıkları broşürleri dünyanın dört bir yanına göndererek hizmette bulunan Manisa, Isparta ve Antalya nur talebeleri, kurmuş oldukları brosurnur.com sitesi ile hizmete devam ediyorlar. 

Dünyayı etkisi altına alan ve çok sayıda ölümlere neden olan koronavirüs illetine karşı, Bediüzzaman’ın Hastalar Risalesi gönüllere şifa oluyor. Sitede, “Covid-19” başlığıyla, 30’dan fazla dile çevrilmiş olarak yüklenen “Hastalar Risalesi” büyük beğeni topluyor. 

Ayrıca Türkçe, İngilizce, İspanyolca, Almanca, Arapça, Arnavutca, Makedonca, Boşnakça dillerinde hazırlanan videolar sosyal ağlarda paylaşılıyor. 

Sitenin girişinde ise şöyle bir bilgi yer alıyor: Bediüzzaman Hazretleri asrımızın her sorununa psikolojik reçeteler sunuyor. Hastalar Risalesi için “hastalığı sevdiren kitap” derler. Gerçekten de onu okuduğunuz zaman size hastalığın çok farklı yönlerini aktarıyor. Onu okuyan birçok kimse hastalıkla mücadelede çok önemli avantajlar yakalayabiliyor. Çünkü oradaki her bir deva hastalara bir mektup gibidir. Onu okuduğu zaman o mektupta teselli buluyor. Kendi dünyasında çözemediği konulara psikolojik savunma güçleri artıyor, bağışıklık sistemi gelişiyor, böylelikle dayanaklılık kazanmış oluyor. 

Faydalanmak isteyenler için adres: www.brosurnur.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
2 Yorum