Hastalar Risalesi eczanelerde ilaç gibi bulunacak

Hastalar Risalesi eczanelerde ilaç gibi bulunacak

Müthiş proje

Risale Haber-Haber Merkezi
 
Bediüzzaman Said Nursi hazretlerinin telif ettiği Risale-i Nur Külliyatı’nın Lem’a’lar eserinin 25 devadan oluşan 25. Lem’a’sı (Hastalar Risalesi) ilaç oldu.
 
28-29-30 Kasım tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Uluslararası İlaç ve Eczacılık Kongre ve Fuarı’nda RNK Neşriyat ‘Hastalar Risalesi’ için stant açtı.
 
Proje ile ilgili Moral FM’de yayınlanan Fethi Çağıl’ın hazırlayıp sunduğu Sabah Gündemi programına katılan RNK Satış ve Proje sorumlusu Enver Yorulmaz, ilaç şeklindeki yeni tasarımıyla Hastalar Risalesi’ne eczacıların, eczacılık öğrencileri ve vatandaşların ilgi gösterdiğini söyledi.
 
Yorulmaz, “RNK neşriyat olarak Hastalar Risalesi’nin eczanelerde bulunması ve satılması için bir proje başlattık. İstanbul’da pilot uygulama başlattık. Baktık ki ilgi görüyor ve satılabiliyor. Daha sonra Anadolu’da muhtelif şehir ve ilçelerdeki eczanelere gönderdik ve göndermeye devam ediyoruz. Bu arada Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası İlaç ve Eczacılık Kongre ve Fuarı’na dâhil olduk. Fuarda gerek eczacılar gerek eczacılık fakültelerinde okuyan talebelere ‘Doktor önce moral verir. Sonra tedavi eder. İşte moral kısmını sağlayacak çok güzel bir eser’ diyerek Hastalar Risalesi’ni ve broşürümüzü takdim ediyoruz. Fuar çok yoğun geçiyor ve Hastalar Risalesi’ne ilgi ve alaka beklediğimizden çok daha iyi şekilde gerçekleşiyor” dedi. 
 
“Sağlık Bakanlığı’nın Hastalar Risalesi’nin tavsiyesi için gayretlerimiz de var” diyen Enver Yorulmaz sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu arada Sağlık Bakanlığı’nın Hastalar Risalesi’ni tavsiye etmesine yönelik çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz. Ayrıca Üsküdar Üniversitesi’nden ruh sağlığına fayda sağladığına yönelik ilmi bir rapor talep ettik.”
 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
3 Yorum