Hamza hocanın şifresi hücum pres

Hamza hocanın şifresi hücum pres

Benfica'nın maç videolarını izleyen G.Saray Teknik Direktörü, rakibin rahat oyun kurmasına engel olmaya çalışacak.

Podolski, Sneijder ve Yasin'den yoğun pres yapmalarını isteyen Hamza Hamzaoğlu, özellikle Gaitan'ı durdurma düşüncesinde.

Süper Lig'de hafta için mesaisini kayıpsız ve moralli kapatan Galatasaray, tam anlamıyla yarın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Benfica maçına odaklanırken, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da kafasındaki imha planlarını yavaş yavaş netleştirdi. Grup 4. maçında Benfica deplasmanında tüm hesapları galibiyet üzerine yapan sarı-kırmızılılarda genç teknik adamın şifresi hücum pres... Hafif sakatlığı bulunan Wesley Sneijder'in tamamen oynayabilecek düzeyde olmasıyla Hamza Hamzaoğlu, zorunlu birkaç dokunuş dışında Benfica karşısına Fenerbahçe maçının kadrosuyla çıkacak. Sol bekte sakat Carole'ün yerine Olcan'a görev verecek G.Saray Teknik Direktörü, forvette ise Umut yerine ilk 11'e iki golle dönen Burak Yılmaz'a şans tanıyacak. Benfica'nın oyun kurmasına engel olmayı planlayan Hamzaoğlu, özellikle Sneijder, Yasin ve Podolski'den 3. bölgede yoğun pres istiyor. Tesislerde Benfica'nın oynadığı maçlarla ilgili videolar izleyen Hamza hocanın, rakibinin Sporting Lizbon'a 3-0 kaybettiği maçı baz alacağı öğrenildi. Benficalı Gaitan'ın tempo bulmasını istemeyen Hamzaoğlu, Arjantinli oyuncuya baskıyı Podolski ile başlatacak. Podolski'yi Yasin ve Sneijder destekleyecek.

GALATASARAY'a kartçı hakem

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynayacağı Benfica maçının hakemleri belli oldu. UEFA'dan yapılan açıklamaya göre karşılaşmayı Sırp hakem Milorad Mazic yönetecek. 25 Nisan 2013'te Fenerbahçe'nin yine Benfica ile oynadığı Avrupa Kupası maçını yöneten, Mazic, 26 Mart 2013'te de Türkiye-Macaristan maçının hakemiydi. 42 yaşındaki tecrübeli hakem, yönettiği maçlarda çok kolay kart çıkarma özelliğine sahip.

Benfica'ya derbi tarifesi

G.Saray Başkanı Dursun Özbek'in gideceği Lizbon deplasmanında yönetim kesenin ağzını açtı. Benfica maçının önemini bilen sarı-kırmızılı yöneticiler, Kadıköy'deki F.Bahçe derbisinde olduğu gibi galibiyet için futbolcu başına 80 bin TL rekor prim belirledi. G.Saray'ın deplasmanda Benfica'yı yenmesi halinde UEFA'dan gelecek 1.5 milyon Euro bonusun yaklaşık yarısı takıma ödenecek.

Yeni Şafak 

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.