Hamit Altıntop'tan günahsızlık ve güzel ahlak temennisi

Hamit Altıntop'tan günahsızlık ve güzel ahlak temennisi

İnancını yaşayan futbolculardan biri olan Hamit Altıntop, "rızık" vurgusu dikkat çekti ve Ramazan ayı dolayısıyla instagram hesabından güzel bir paylaşım yaptı.

Ahmet Bilgi'nin haberi:
RİSALEHABER-Galatasaray'ın deneyimli futbolcusu Hamit  Altıntop, futbolcuların aldığı yüksek ücretlerin eleştirilmesine tepki  göstererek, "Rızkımız buysa 'hayır' mı diyelim" dedi, sosyal medya çalkalandı. İnancını yaşayan futbolculardan biri olan Hamit Altıntop'un "rızık" vurgusu dikkat çekerken, Ramazan ayı dolayısıyla instagram hesabından güzel bir paylaşımda da bulunmuştu:

"Mübarek Ramazan Ayı; Bizlere vücudunun sıhhat ve selameti olan “az yemeğe”…. Ruhunun sıhhat ve selameti olan “günahsız olmaya”….. dininin sıhhat ve selameti olan “Peygamber Efendimizin güzel ahlakına sahip olmaya” vesile olsun İnşallah. Rabbim başı Rahmet ortası merhamet sonu ise cehennemden azat olan Ramazan Ayının sonuna ulaştırsın bizleri. Herkese Hayırlı Ramazanlar. Allah tuttuğumuz oruçları, yaptığımız tüm ibadetleri kabul eylesin, günahlarımızı affeylesin İnşallah...Amin."

hamit-altintop.jpg

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.