Hamas'ı destekleyen 91 yaşındaki İngiliz kadın: israile karşı aynısını ben de yapardım

Hamas'ı destekleyen 91 yaşındaki İngiliz kadın: israile karşı aynısını ben de yapardım

Eğer biri beni evimden atmaya, tüm köyümüzün ailelerine, aileme zarar vermeye, onları öldürmeye kalksaydı, o yeşil saç bandını bir saniye içinde takardım ve bir an önce kafasını dağıtırdım.

Sosyal medya X kullanıcısı İngiliz Julia Noakes, 91 yaşındaki annesinin, El Kassam Tugayları'na destek verdiğini söyledi.

Hamaslı bir askerle annesinin resmini yanyana ekleyen Noakes'in büyük ilgi gören paylaşım şöyle:

"Sevgili 91 yaşındaki annem, özgürlük savaşçıları El Kassam Tugayları için her gün endişeleniyor. Onların bu tür videolarını görmeyi seviyor.

Onun için bu çok basit. “Eğer biri beni evimden atmaya, tüm köyümüzün ailelerine, aileme zarar vermeye, onları öldürmeye kalksaydı, o yeşil saç bandını bir saniye içinde takardım ve bir an önce kafasını dağıtırdım. Benim bile eski ellerim titriyor. İnsanlar neden paralelliği görmüyor? Onlar aptal mı?”

“Bu tamamen ahlak dışı. Burası benim evim. Bırakın ailemi öldürmeyi, kimsenin onu çalmaya bile hakkı yok. Ben bu çocuklarla (Hamas askerleri) birlikteyim."

“Şu anda 91 yaşındayım, İngiliz olabilirim ama Nekbe'yi protesto ettim ve yıllardır gördüğüm tek şey israilin açgözlülüğü, yağma ve hırsızlığıydı. Onlar dünyanın en kötüleri. Ama insanlar düşünemeyecek kadar tembel, bunu göremeyecek kadar da aptallar.”

Bir kız çocuğu olarak söylediği her şeye katılıyorum.

lulia.png

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.