Habertürk Adıyamanlılar'dan özür diledi!

Habertürk Adıyamanlılar'dan özür diledi!

'Yine Adıyaman' manşetiyle Adıyaman'dan büyük tepki alan Habertürk, özür diledi. Özür açıklamasında, "Habertürk’ün amacı da kesinlikle Adıyamanlılara haksızlık etmek ve rencide olmalarına yol açmak değildi" denildi.

İşte Habertürk'ün o özür açıklaması:

Söz konusu manşet, Adıyamanlılar tarafından o günden beri eleştiriliyor. Tepkilerde, Adıyaman’ın terörle ilgisinin bulunmadığına, ilde asırlardır bir taşkınlık yaşanmadığına, bu zamana kadar terör de dahil hiçbir kötü haberle anılmadığına vurgu yapıldı.

Dün gazetemizi arayan AK Parti Grup Başkanvekili Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın da “Adıyaman’ın bu tür haksız polemiklerin içine çekilmesi son derece yanlıştır. Adıyaman’da Müslüman’ı, Alevi’si, Sünni’si, Türk’ü, Kürt’ü, Süryani’si birlikte iç içe yaşamaktadır” açıklamasını yaptı. Habertürk’ün amacı da kesinlikle Adıyamanlılara haksızlık etmek ve rencide olmalarına yol açmak değildi.

Niyetimiz, Adıyaman gibi kıymetli bir şehrimizi tehdit eden girişimlere mani olunması için konuyu gündeme getirmekti. Kadim bir şehirde böyle bir duyguya sebebiyet vermek en başta Habertürk ailesini üzmüştür.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.