‘Güvenli çizgi film’ Ömer ile Emir yayında!

‘Güvenli çizgi film’ Ömer ile Emir yayında!

Çocuklarımıza güvenle izletebileceğimiz çizgi film “Ömer ile Emir” Çat Pat TV’nin ilk yapımı olarak YouTube üzerinden yayına başladı

Çocukluk dönemi bilinç gelişiminin en hassas olduğu dönem olarak biliniyor. Bu dönemde çocuklarımızın özellikle görsel ve işitsel olarak maruz kaldığı her şey gelişimlerinde çok önemli bir yere sahip.

Çocuklarımızın izlemekten keyif aldığı yapımların başında gelen çizgi filmlerin ise “bize ve kültürümüze yabancı” olduğu ve çözülmesi gereken ciddi bir sorun olduğu da her ebeveynin zihninde yer edinmiş durumda. 

Bu soruna çözüm bulmak için yola çıkan Çat Pat TV ekibi yoğun bir çalışma takviminin ardından ilk yapımları olan “Ömer ile Emir”in ilk sezonunu tamamlayarak yayına aldı. Çocuklarımızın izlerken hem eğleneceği hem de dini ve ahlaki değerleri kazanabilecekleri içeriğe Youtube Çat Pat TV üzerinden erişime açıldı. Şimdilik ilk 5 bölümü yayınlanan çizgi filmin yakın zamanda ilk sezona ait 10 bölümünün tamamının yayınlanması bekleniyor.

Çizgi filmin hikâyesi ise şöyle: Ana karakterlerden olan Ömer abi, sunuculuğunu yapacağı yeni program için çok sevdiği dostu Emir’i arar ve “Emir’cim, beraber YouTube’a katılmaya ne dersin?” der. Emir’in de “Süper olur Ömer abi!” demesiyle macera başlar. İlk günden heyecanını yenen Emir ile Ömer abiyi her bölümde farklı bir serüven beklemektedir...

Ömer ile Emir çizgi filminin yayınlanan bölümleri;

1.Bölüm – Acayip Bir Rüya
2.Bölüm – 998 Çikolatalık Otel
3.Bölüm – Kupa Heyecanı
4.Bölüm – Sarayda Bir Gün
5.Bölüm – Puslu Orman

Çat Pat TV Youtube kanalı ve ilk bölüm videosu:

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.