Görev şehidi polis toprağa verildi

Görev şehidi polis toprağa verildi

MUĞLA'da geçirdiği trafik kazasında şehit olan polis memuru 42 yaşındaki Bülent Durgun, memleketi Elazığ'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde Perşembe günü yangına müdahale etmek isteyen itfaiye aracının çarpması sonucu görev şehidi olan polis memuru Bülent Durgun'un cenazesi memleketi Elazığ'a getirildi. Şehit Durgun'un İzzetpaşa Camisi'nde kılınan cenaze namazına Elazığ Vali Yardımcısı Zekeriya Göker, Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, 8'inci Kolordu Komutanı Korgenaral Yılmaz Uyar, İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, İl Jandarma Komutanı İlker Temel ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftüsü Peyami Göngör'ün kıldırdığı cenaze namazının ardından Durgun'un cenazesi cenaze aracına konularak kortej halinde Gazi Caddesi üzerinde bir süre taşındı. Evli ve 2 çocuk babası Durgun, Yurtbaşı Beldesi'ne götürülerek burada gözyaşları arasında toprağa verildi.

Şehit polis memuru Bülent Durgun'nun polis olan ağabeyinin de 2003 yılında İstanbul'da hırsız kovalamacısı sırasında açılan ateş sonucu şehit olduğu, diğer ağabeyinin de 2006 yılında Diyarbakır'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybettiği belirtildi.

Dha

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.