Google, Facebook ile baş edemiyor!

Google, Facebook ile baş edemiyor!

Facebook ile mücadele etmek için elinden gelenin en iyisini yapmak isteyen Google, bugün önemli bir koz daha oynadı. Bakalım, başarılı olacak mı?

Sosyal paylaşım sitelerinde geride kalmak istemeyen Google, Facebook'a rakip olarak sunduğu en yeni ürünü olan Google+ hizmetini, daha geniş kitlelerin kullanımına açtı.

Daha önce sadece gerçek kişilerin hesaplarının açılmasına izin veren servis, şimdi markaların da hizmetinde olacak.

Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre Google+ üzerinde açılacak olan markalara ait sayfaların, video sohbet hizmetinden faydalanarak çok daha farklı bir iletişim metodu sunması bekleniyor.

Henüz herkese açık değil!

Bir Google Apps kullanıcısı olarak bu hizmeti denediğimizde, henüz hazır olmadığı ve yakında açılacağına dair mesaj ile karşılaştık.

Daha geniş kitlelerin kullanımı için atılan bu adımın Google Apps kullanıcılarının veya bazı bölgelerdeki Google kullanıcılarının hayata geçirememesi ise biraz talihsizlik gibi görünüyor.

haber7