Golden sonra secdeye giden futbolcu Müslüman olmayı düşünüyor
Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor'un devre arasında kadrosuna kattığı Güney Afrikalı Mahlangu, Müslüman olmayı düşündüğünü söyledi.
Fenerbahçe maçında Torku Konyaspor'u 1-0 öne geçiren golü attıktan sonra son zamanlarda moda olan secdeye giden Mahlangu, kariyeri boyuncu gol attıktan sonra hep şükrettiğini dile getirerek, şöyle devam etti:
"Secde konusunda Fenerbahçeli Moussa Sow ve Beşiktaşlı Demba Ba'ya özenmedim. Babam Müslüman, annem ise Hristiyandı. Babamla camiye, annemle kiliseye gittim. Her iki din için de çevremde insanlar oldu ve onlarla büyüdüm. O yüzden yarı Müslümanım yarı Hristiyanım. Türkiye'ye geldikten sonra Müslümanlarla daha çok etkileşime girdim. Burada İslama ilgim arttı. Müslüman arkadaşlarımın yanında olduğum için onlarla daha da kaynaştık.Müslüman olmayı düşüyorum."
aa

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.