Genelkurmay Başkanı 'Anneler Günü' mesajı yayınladı

Genelkurmay Başkanı 'Anneler Günü' mesajı yayınladı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, "Anneler Günü" için mesaj yayınladı.

Özel, hiçbir karşılık beklemeksizin bütün varlığını evladı için feda eden, çocuklarına karşı sevgisi hiçbir zaman eksilmeyen, kendi çocukları kadar bütün insanlığın çektiği sıkıntılarla dertlenen annelerin, yalnızca evlerinin değil ülkenin de birlik ve dirlik içerisinde bulunmasının garantisi olduğunu söyledi.

Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Mayıs ayının ikinci pazar gününün, aile hayatının birleştirici unsuru, karşılıksız sevginin, merhametin ve fedakârlığın simgesi olan annelere ithafen “Anneler Günü” olarak kutlandığını anımsattı.

Özel, “Türk kadınının ve fedakâr annelerin mümtaz birer timsali olan tüm annelerimizin “Anneler Günü” kutlu olsun. Aile yapısının muhafazasında, kültürel değerlerimizin, gelenek ve göreneklerimizin yaşatılmasında, geleceğe umut ve güvenle bakan, çalışkan ve idealist nesillerin yetiştirilmesinde hiç şüphesiz en büyük pay fedakâr annelerindir. Hiçbir karşılık beklemeksizin bütün varlığını evladı için feda eden, çocuklarına karşı sevgisi hiçbir zaman eksilmeyen, kendi çocukları kadar bütün insanlığın çektiği sıkıntılarla dertlenen annelerimiz, yalnızca evlerimizin değil ülkemizin de birlik ve dirlik içerisinde bulunmasının garantisidir. 

Bu anlamlı gün vesilesiyle, başta bizleri vatan uğruna hizmet etmek üzere yetiştiren saygıdeğer annelerimiz, çocuklarımızı millî değerlerimiz çerçevesinde yetiştiren ve huzur içerisinde çalışmamıza imkân tanıyan değerli eşlerimiz ve annelik vasfını taşıyan kıymetli personelimiz olmak üzere, bütün annelerin anneler gününü kutluyor; aileleri, evlatları ve tüm sevdikleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve huzurla dolu bir ömür geçirmeleri temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

iha

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.