Gazzeli siviller de Türkiye'ye gelmeli, niye sadece İsrailliler geliyor!

Gazzeli siviller de Türkiye'ye gelmeli, niye sadece İsrailliler geliyor!

İşgalci İsrail, asker-sivil ayrımı yapmadan Gazze'ye bomba yağdırıyor. Ancak sadece İsrailliler çatışmalardan kaçmak için Türkiye'ye gelebiliyor. Türkiye Gazzeli sivillerin de tahliyesine ev sahipliği yapmalı, işgalci İsrail'e bunu şart koşmalı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, THY, Pegasus ve Tailwind'in İsrail uçuşlarına devam ettiğini, talep üzerine Türkiye'ye taşınan yolcuların sayısı ve uyrukları takip edilerek Cumhurbaşkanlığı Devlet Bilgi Koordinasyon Kurulu ve Merkezi'ne iletilmeye başlandığını duyurdu.

10 Ekim itibarıyla THY, Pegasus ve Tailwind'in uçuşlarına devam ettiği belirtilen açıklamada talep üzerine Türkiye'ye taşınan yolcuların sayısı ve uyruklarının takip edilerek Cumhurbaşkanlığı Devlet bilgi Koordinasyon Kurulu ve Merkezi'ne iletilmeye başlandığı kaydedildi.

Açıklamada, "İsrail hava sahasının emniyeti ve Tel Aviv Ben Gurion havalimanı güvenlik durumu havayollarımız yetkili yöneticileri, Dışişleri Bakanlığımız ve İsrail makamları ile sürekli kurulan temaslar ile izlenmeye devam edilmektedir" denildi.

aa

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.