Gazzeli doktor: Biz öldükten sonra mı yardımları bize ulaştıracaklar?

Gazzeli doktor: Biz öldükten sonra mı yardımları bize ulaştıracaklar?

Terör devleti israil saldırılarına hedef gözetmeksizin devam ediyor. Çocuk hastanesi dün iki kez vuruldu

Gazze’deki Şifa Hastanesi Doktoru Fadya Malhis, TRT Haber canlı yayınında bölgedeki ve hastanelerdeki son durumu anlattı.

Saatlerce yürüyüp bir şişe suyu ancak bulabildiklerini söyleyen Malhis, "Un kesinlikle bulamıyoruz. Hastaneye giderken de hastanedeyken de vuruluyorsunuz. Gerçekten millet füzelerden, saldırılardan ölmezse, açlıktan, salgından ve susuzluktan ölecekler. Herkes bakımsız. Feci bir şekilde bombardıman altındayız. Çok tehlike altındayız. Bir saniye bile ara vermeden, gece gündüz saldırıdayız" dedi.

"İNSANLAR İLAÇSIZLIKTAN ÖLECEK"

Endonezya Hastanesi'nin çok fazla saldırıya uğradığını ve bugün hizmet verememeye başlağını belirten Mahlis, şöyle konuştu:

"Çocuk hastanesi 2 kez vuruldu. Dünya susuyor. Refah Sınır Kapısı’nda çok fazla yardımlar birikti. Biz öldükten sonra mı yardımları bize ulaştıracaklar? Bebekler, yoğun bakımdaki insanlar, ilaçsızlıktan, yakıtsızlıktan ölecek. Bir sürü çocuk aşısını olamadı. Çünkü sağlık ocakları yok. Hatta buzdolabı olmadığı için aşıları saklayamıyoruz, bu aşılar da çocuklara yapılmaz."

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.