Gaziantep'te ramazan etkinlikleri başladı

Gaziantep'te ramazan etkinlikleri başladı

Ramazanı dolu dolu geçirmek isteyen vatandaşlar için çeşitli etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesinin ilk etkinliği “Karagöz’ün Dünyası’ adlı sergi oldu.

Ramazanı dolu dolu geçirmek isteyen vatandaşlar için çeşitli etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesinin ilk etkinliği “Karagöz’ün Dünyası’ sergi açılışıyla Gaziantep Sanat Merkezi’nde başladı.

Serginin açılışı Büyükşehir Belediyesi Başkan vekilleri Mehmet Durdu Yetkinşekerci, Latif Karadağ ve Genel Sekreter Deniz Köken tarafından yapıldı.

Ramazan etkinlikleri İstasyon Parkı’nda devam etti. Bu kapsamda parkta düzenlenen etkinliklere katılan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, alana kurulan ramazan sokağını gezdi.

Ardından sema gösterisi, ramazan eğlenceleri, animasyon gösterileri ve Kum Sanatçısı Veysel Çelikdemir’in gösterilerini izledi.

Gösterilerin ardından sahneye çıkan Mavera Türk Müziği Topluluğu “Mehterin Sesinden Dervişin Nefesi” konserinde seslendirdiği birbirinden güzel ilahilerle katılımcılara muhteşem bir ramazan gecesi yaşattı.

Konserin ardından Fatma Şahin, günün anısına müzik topluluğuna çiçek takdim etti. Haber 7

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.