Gaziantep’te 4-6 yaş arası çocuklar için Kur’an kursu yaptırılacak

Gaziantep’te 4-6 yaş arası çocuklar için Kur’an kursu yaptırılacak

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, hayırseverler ve ilgili kurumlar işbirliğinde eğitim başta olmak üzere birçok alanda çeşitli protokoller imzalanıyor.

Bu kapsamda Gaziantep Valiliği öncülüğünde Şahinbey Kaymakamlığı, İl Müftülüğü, Şahinbey İlçe Müftülüğü ve Şahinbey Belediyesi ile hayırsever Hacı Fevzi Gül arasında 4-6 yaş arası çocukların eğitim görecekleri Kur’an kursu için protokol imzalandı.

Valilikte imzalanan protokol imza töreninde konuşan Vali Davut Gül, 4-6 yaş Kur’an kurslarının hayırlı nesillerin yetişmesine vesile olması temennisinde bulundu.

İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar da, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın gönüllerinde Allah sevgisi, Peygamber sevgisi ile ilmek ilmek işlemek için yola çıktık ve hamd olsun hayırseverimiz Hacı Fevzi amcamız bu hayır seferberliğine ailece katıldılar. Hayırsever ailemize teşekkür ediyorum. En hayırlı yatırım insana yapılan yatırımdır.” ifadelerini kullandı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise, “Ağaç yaş iken eğilir’ kaidesince 4-6 yaş çocuklarımızın eğitimi için yapılacak bu eserin ilimiz ve ilçemiz için hayırlara vesile olacağını inanıyorum. Belediye olarak kendimize bir hedef koyduk. İnşallah yıl içerisinde 20 tane 4-6 yaş için yer temin edip inşaatını tamamlamak üzere gayret edeceğimizi ifade ettik. Hayırseverlerimiz de buna katkı sağlıyorlar.” diye konuştu.

Hayırsever Hacı Fevzi Gül ise hayır işine vesile olan herkese teşekkür ederek 10 senelik hayalini gerçekleştirdiğini aktardı.

Konuşmaların ardından Şahinbey Belediyesi tarafından temin edilecek olan arsa üzerine hayırsever tarafından yaptırılacak 4-6 Yaş Kur’an kursu protokolünün imzaları atıldı.  

İLKHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.