Filistinlileri ezen araba reklam oldu

Filistinlileri ezen araba reklam oldu

İsrailliler, Filistinlilere uyguladığı şiddet yöntemlerinden bile para kazanmayı ihmal etmiyorlar. Son olarak Filistinli gençleri ezen araba reklamlarda kullanıldı

İngilizce ve İbranice yayın Subaro adlı Yahudi sitesi, bir yerleşimcinin, Kudüs'te Filistinli bir çocuğa çapma anın görüntüsünü yayınladığı araba reklamında kullandı.

İngilizce ve İbranice yayın yapan "subaro" sitesi, bir yerleşimcinin, Kudüs'te Filistinli bir çocuğa çapma anın görüntüsünü facebbok'ta yayınladığı araba reklamında kullandı.

Reklamda kullanılan fotoğrafın üstüne ise İbranice "Seni kim durdurabilir ki?" ibareleri kullanıldı.

Geçen yıl Ekim ayında meydana gelen olayda, Kudüs'ün Silvan beldesinde aşırı sağcı Elad Derneği müdürü, aracını Filistinli çocukların üzerine sürmüş, bir çocuk yaralanmıştı.
Dünya Bülteni