Filistinli Ahmet ailesinin yakılarak öldürüldüğünü bu hafta öğrenecek

Filistinli Ahmet ailesinin yakılarak öldürüldüğünü bu hafta öğrenecek

Yahudi yerleşimcilerin saldırısında ailesi yanarak can veren, kendisinin de vücudunun yüzde altmışı yanan Filistinli Ahmet Devabişe, yaşananları psikiyatrist eşliğinde öğrenecek.

Yahudi yerleşimcilerin saldırısında ailesi yanarak can veren, kendisinin de vücudunun yüzde altmışı yanan dört yaşındaki Filistinli Ahmet Devabişe, yaşananları bu hafta bir psikiyatrist eşliğinde öğrenecek.

AA muhabirine konuşan Ahmet Devabişe’nin amcası Nasır Devabişe, yeğeninin olup bitenlerden habersiz hastaneden çıkıp ailesine kavuşacağı günün hayalini kurduğunu belirterek, “Ondan gerçeği daha fazla saklayamayız. Bununla bir şekilde yüzleşmek zorunda” dedi.

"Olaylar anlatılırken bütün aile Ahmet'in yanında olacağız"

Ahmet’e ailesinin başına gelenleri bu hafta eksiksiz olarak anlatmayı planladıklarını söyleyen amca Devabişe, “Kendisine bir psikiyatrist yaşananları anlatacak. Bunu yapmak zorundayız. Biz de tüm aile olarak yanında olacağız” diye konuştu.

"Torunuma ailesinin başına gelenleri anlatacağımız gün hayatımdaki en zor gün olacak"

Geçtiğimiz ay hastanede AA muhabirine konuşan Ahmet’in dedesi Hüseyin Devabiş’e, “Torunuma ailesinin başına gelenleri anlatacağımız gün hayatımdaki en zor gün olacak. Anne babası ve kardeşinin nerede olduğunu sorduğunda kalbime bir hançer saplanmış gibi hissediyorum” demişti.

(AA)

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.