Filistin için teheccüd namazı
İsrailin Gazzede gerçekleştirdiği katliama karşı namaz ve dua ile Allahtan yardım istemeye yönelik olarak teheccüd namazı kılınacak
İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği katliama karşı namaz ve dua ile Allah’tan yardım istemeye yönelik programlar devam ediyor. Başta Beyazıt ve Sultanahmed olmak üzere birçok camide yapılan sabah namazı kunutlarından sonra şimdi de cemaatle teheccüd namazı kılınarak Filistin’e dua edilecek.
Hem Filistinli kardeşlerimize manevî yardımda bulunmak, hem de toplumda unutulan bir sünneti ihya etmek için 23 Ocak Cumayı Cumartesiye bağlayan gece, saat 02’de teheccüd namazı kılınacak. İstanbul’un Başakşehir ilçesinin 4.Etabında bulunan Tunahan Camiinde kılınacak namazdan sonra Filistinli kardeşlerimize dua edilecek.
Namaz Gönüllüleri Platformu tarafından düzenlenen programda, Cemil Tokpınar teheccüd namazının önemini anlatan bir konuşma yapacak. Daha sonra Türkiye Kur’an okuma birincisi ve İSTOÇ Camii imam-hatibi Bünyamin Topçuoğlu on rekât teheccüd namazı kıldıracak. Namazın arkasından ilahiyatçı-yazar M.Emin Yıldırım’ın yapacağı dua ile program sona erecek.
Teheccüd namazı programına kadın erkek bütün mü’minler ailece katılabilecek.
Moral Haber
