Filipinler Melor tayfununun etkisi altında

Filipinler Melor tayfununun etkisi altında

Filipinler'de, aralarında başkent Manila'nın da bulunduğu yedi bölgenin "Nona" olarak da bilinen "Melor"" tayfununun etkisi altına girdiği bildirildi.

Filipinler'de, aralarında başkent Manila'nın da bulunduğu yedi bölgenin "Nona" olarak da bilinen "Melor"" tayfununun etkisi altına girdiği bildirildi.   Filipinler Haber Ajansı'na göre, Filipinler Atmosfer, Jeofizik ve Astronomi Müdürlüğü yetkilileri, saatteki hızı 170 kilometreyi bulan şiddetli fırtınanın batıya doğru ilerlediğini ve Ulusal Uyarı Sistemi'nin ikinci derecede uyarı verdiğini açıkladı.   "Melor" tayfunu nedeniyle, deniz ulaşımının aksadığı ve bölgedeki çeşitli limanlarda yaklaşık 4 bin kişinin mahsur kaldığı ifade ediliyor.   Bölge halkı, şiddetli yağış, sel ve heyelan tehlikesi nedeniyle uyarılırken, bölgedeki balıkçı ve denizcilere de şiddetli rüzgar ve dev dalgalar konusunda dikkatli olmaları çağrısı yapıldı.   Muhabir: Mehmet Özay Yayınlayan: Barışkan ÜnalFilipinler "Melor" tayfununun etkisi altında

Filipinler Haber Ajansı'na göre, Filipinler Atmosfer, Jeofizik ve Astronomi Müdürlüğü yetkilileri, saatteki hızı 170 kilometreyi bulan şiddetli fırtınanın batıya doğru ilerlediğini ve Ulusal Uyarı Sistemi'nin ikinci derecede uyarı verdiğini açıkladı.
 
"Melor" tayfunu nedeniyle, deniz ulaşımının aksadığı ve bölgedeki çeşitli limanlarda yaklaşık 4 bin kişinin mahsur kaldığı ifade ediliyor.
 
Bölge halkı, şiddetli yağış, sel ve heyelan tehlikesi nedeniyle uyarılırken, bölgedeki balıkçı ve denizcilere de şiddetli rüzgar ve dev dalgalar konusunda dikkatli olmaları çağrısı yapıldı.
 
AA

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.