Fikret Orman'dan Aziz Yıldırım'a sert tepki

Fikret Orman'dan Aziz Yıldırım'a sert tepki

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım'a tepki göstererek, "Herkes kendi önündeki yemeği yesin" dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yüksek divan kurulunda yaptığı açıklamalara tepki göstererek, Yıldırım'ın ayrıştırıcı ve kavgacı bir üslup benimsediğini savundu.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan yenileme çalışmalarıyla ilgili düzenlenen basın toplantısına başkan Fikret Orman'ın yanı sıra siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, iletişimden sorumlu yönetim kurulu üyesi ve kulüp basın sözcüsü Metin Albayrak ile futbol takımı teknik direktörü Şenol Güneş katıldı. 

Toplantıda Orman, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın divan kurulunda yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Yıldırım'ın ayrıştırıcı ve kavgacı bir üslup benimsediğini savunan siyah-beyazlı kulübün başkanı, "Aziz Bey ayrıştırıcı ve kavgacı bir tarz ile geliyor. Bu bize göre bu üslup ve Türk sporunu kaos içine sokmak doğru değil" diye konuştu.

Fikret Orman, Yıldırım'ın Beşiktaş Kulübü ve teknik direktörleri Şenol Güneş hakkındaki sözlerine de tepki göstererek, "Beşiktaş yönetiminin ne yapacağını söylemesi kimsenin haddine değildir. Herkes kendi önündeki yemeği yesin. Kendi hocasına, maçlarına ve problemlerine baksın" dedi.

Yıldırım'ın üslubunun Türk sporuna yakışmadığını ileri süren başkan Orman, "Beşiktaş geçen sezon Fenerbahçe maçından önce Club Brugge ile oynamıştı. Avrupa'da ismi bilinen bir takıma yenildik. Fenerbahçe Kulübü, 'Köy takımından 3 yediniz' diye açıklama yaptı. Böyle bir şey olabilir mi? Molde ne? 26 bin kişinin yaşadığı belde takımı. Bu üsluplar Türk sporuna yakışmıyor. Kimse bizi bu çukurun içine çekmeye çalışmasın. Beşiktaş camiası ve Türk sporu bunu görüyor. Kimin ne olduğunu herkes çok iyi biliyor" ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş: Şike yaptığına inansaydım Beşiktaş'a gelmezdim

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de yaptığı açıklamada, "Şike yaptığına inansaydım Beşiktaş'a gelmezdim" dedi. 

Aziz Yıldırım'a cevap vermesinin doğru olmayacağını dile getiren deneyimli teknik adam, "Benle ilgili bir şey yok. Hukuk ve adalet herkese lazım. Diğer konularda Aziz beye cevap vermem doğru olmaz. Şike yaptığına inansaydım Beşiktaş'a gelmezdim" diye konuştu.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.