Fedakar anne: 'Her tuğla çocuklarım için'

Fedakar anne: 'Her tuğla çocuklarım için'

Zonguldak'ta oturan 2 çocuk annesi 42 yaşındaki Neriman Tüysüz, eşi Salih Tüysüz ile birlikte, ev ve işyerlerinde elektrik, su tesisatı, badana işleri yaparak, fayans döşeyerek aile bütçesine katkıda bulunuyor.

Neriman Tüysüz, 15 yıldır ev ve işyerlerinde eşiyle birlikte çalışıyor. Eşinin yanında işi öğrenerek ustalaşan Neriman Tüysüz, bazı işlerde de tek başına çalışıyor. Fayans döşeme, elektrik ve su tesisatı işçiliğini de öğrenen Tüysüz, özellikle oturduğu mahallede ve çevresinde aranan usta haline geldi. Şu anda sahil bandındaki balıkçı barınaklarının sıva ve badanasını yapan Neriman Tüysüz, kendisini görenlerin şaşırdığını söyledi. Neriman Tüysüz, şöyle konuştu:

"15 yıldır bu işi yapıyorum. Eşim de çalışıyor ama yeterli olmuyor. Eşime destek olmaya çalışıyorum. 2 çocuğum var. Onların eğitimine katkı yapıyorum. Geçinmek için çalışmaya mecburuz. Öğleye kadar evde işlerimi hallediyorum. Öğleden sonra da çalışmaya gidiyorum. Her koyduğum tuğlayı çocuklarım için koyuyorum. Her yaptığım harcı çocuğumun ekmeği olarak düşünüyorum."

080520151211288737858_2.jpg

dha

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.