Fatih Sultan Mehmet Han Ayasofya ile birlikte anıldı

Fatih Sultan Mehmet Han Ayasofya ile birlikte anıldı

Osmanlı Padişahı daha da önemlisi bizim atamız Fatih Sultan Mehmet Han’ı rahmetle anıyoruz. Atamız Fatih Sultan Mehmet Han’ın ruhu şad olsun

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi, Tanıtım Ve Medya Komisyon Başkanlığı Fatih Sultan Mehmet Han’ın Vefatının 536. Sene-i devriyesinde Fatih’in Ayasofya vakfiyesini Denizli halkıyla buluşturarak, Fatih Sultan Mehmet Han’ı andı. 
 
Ayasofya vakfiyesini dağıtım sırasında bir açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Tanıtma Başkanı Ekrem Çetin, Osmanlı padişahlarından İstanbul’u feth ederek yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v) övgülerine mazhar olmuş, bir çağı açmış bir çağı kapatmış, kazanmış olduğu zaferlerle yaşam tarzıyla, sevgi ve hoş görüsüyle, bütün dinlere, bütün medeniyetlere, bütün etnik kimliklere saygısıyla bilinen bizim de gençlik olarak örnek aldığımız büyük devlet adamı Osmanlı Padişahı daha da önemlisi bizim atamız Fatih Sultan Mehmet Han’ı rahmetle anıyoruz. Atamız Fatih Sultan Mehmet Han’ın ruhu şad olsun’’ dedi. 
        
Çetin, Bizler Fatihlerin nesli olarak milletimizi özelliklede gençliğimizi Fatih Sultan Mehmet Han’ın bizlere emaneti olan Ayasofya Camii konusunda bilinçlendirmeye ve şuurlandırmaya devam edeceğiz dedi.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.