Fastfly uçuşa dair her şeyi tek platformda topluyor

Fastfly uçuşa dair her şeyi tek platformda topluyor

Uçak biletine fazla para ödemek istemeyen, fakat tam olarak ne yapacağını da bilmeyen kullanıcılar için sunduğu sade ve anlaşılır ara yüzüyle hizmet veren Fastfly.com

Fastfly, son zamanlarda uçakla seyahat etmek isteyen kullanıcılar için en ucuz uçak biletlerini bulan ve birkaç tıklamayla satın alınmasını sağlayan bir platform olarak gün geçtikçe daha fazla kişi tarafından tercih ediliyor.

Uçak biletine fazla para ödemek istemeyen, fakat tam olarak ne yapacağını da bilmeyen kullanıcılar için sunduğu sade ve anlaşılır ara yüzüyle hizmet veren Fastfly.com platformunda dünya üzerinde havalimanı bulunan tüm şehirler için uçak bileti almak mümkün. Tek yapılması gereken uçuş rotasını belirlemek ve gidiş-dönüş tarihlerini ilgili yerlere girmek. Sonrasında tek tıklamayla aynı rotadaki yüzlerce uçuşun listesi görüntülenmekte ve en ucuz uçak biletinin tespiti yapılmaktadır.

Fastfly nereye gideceğini bilmeyen, plansız ve ucuza seyahat etmek isteyenleri de fırsatlardan sürekli haberdar etmektedir. O an için indirime giren uçak biletleri Fastfly.com adresinin ana sayfasında bulunan “İndirimli Uçak Bileti” başlığının hemen altında yer almaktadır. Fastfly kullanıcıları sürekli bu bölümü takip ederek güncel indirimli uçak biletlerini kontrol edebilmekte ve fiyat bilgisi alabilmektedir.

Fastfly.com sitesinde bir üyelik sistemi de bulunmakta ve bu sisteme dahil olmak kullanıcıların kendi kararına bırakılmıştır. Üye olmadan da site üzerinden tüm bilet alımı ya da rezervasyon işlemleri yapılabilmektedir. Ücretsiz bir şekilde üye olunduğunda ise satın alınan uçak biletlerinin takibi, uçuşla ilgili olası değişiklikler hakkında bilgi sahibi olma ve daha birçok farklı ayrıcalıktan yararlanılabilmektedir. Fastfly üyeliğine e-posta adresiyle kayıt olunabildiği gibi, Facebook ile giriş yaparak kolay ve zahmetsiz bir şekilde dahil olunabilmektedir.

Son zamanların en çok göze çarpan projelerinden biri olan Fastfly CTO Ferhat Çakmakoğlu yeni olan bu projenin günümüz teknolojisi ile yapılabilecek en kapsamlı uçak bileti alma platformu olduğu konusunda iddialı. Belirli bir süre geçtikten sonra insanların FastFly’a iyice alışacağını ve yakın bir gelecekte uçakla seyahat etmek isteyen herkesin aklına havayolu firmalarından önce Fastfly’ın geleceğini söyleyen Ferhat Çakmakoğlu, Fastfly’da ucuz uçak bileti almak dışında havayolu firmalarıyla ilgili bilgi almak, rezervasyon kontrolü yapmak ve uçuş rotası sorgulamak gibi birçok bilgiye erişimin de mümkün olduğunu belirtti.

fastlogo.jpg

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.