Facebook'un yeni özelliği geçici profil fotoğrafı

Facebook'un yeni özelliği geçici profil fotoğrafı

Facebook, her geçen gün yeni bir özelliğe kavuşuyor. Facebook'a şimdi de profil fotoğraflarını geçici olarak değiştirmeye yarayan bir özellik geliyor. İşte Facebook'un yeni özelliği!

Dünyanın en büyük sosyal ağı olan Facebook, sosyal medyanın yaygınlaşması ve insanların da bu yaygınlaşmayla birlikte farklı türlerde ihtiyaçlarının çıkmasını göz ardı etmiyor. Facebook, bunun için de kurulduğu günden beri insanların ihtiyaçlarına yönelik sürekli kendini yeniliyor. Facebook'un bu kapsamda testlerine başladığı yeni özelliği ise profil fotoğraflarını geçici olarak değiştirmeye imkan tanıyor.

Facebook'un geçici profil fotoğraflarının detayları!

Facebook, insanların toplum içinde yaşanan olaylar karşısında ve özel günlerde profil fotoğraflarını belli bir süre değiştirdiğini fark etti ve bunun üzerine yeni bir özelliği hayata geçirmek için testlere başladı. Facebook kullanıcıları, profil fotoğraflarını geçici olarak değiştirmeye yarayan bu özellik ile birlikte profil fotoğraflarını otomatik olarak değiştirebilecekler.

Kullanıcı Facebook'a profil fotoğrafını yükleme aşamasında, Facebook'un belirleyeceği bir gün, bir hafta, bir ay gibi zaman aralıklarından birini seçecek. Bu sürenin sona ermesiyle birlikte ise Facebook, geçici profil fotoğrafının otomatik olarak zaman tünelinden kaldırılmasını ve kullanıcının en son kullandığı profil fotoğrafının tekrar aktif olmasını sağlayacak.

shifdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.