Facebook’tan yeni özellik: Sesli ve görüntülü görüşme

Facebook’tan yeni özellik: Sesli ve görüntülü görüşme

Facebook, sesli ve görüntülü görüşme yapılmasına imkan tanıyan bir özelliği test etmeye başladı.

Sosyal medya devi Facebook, ana uygulamasında sesli ve görüntülü görüşme yapılmasına imkan tanıyan bir özelliği test etmeye başladı.

Bu özellik, Messenger'ın bypass edilmesine yol açacak gibi görünüyor. Facebook, neden böyle bir özellik üzerinde çalıştığına dair net bir açıklama ise yapmadı.

Facebook'un üzerinde çalıştığı yeni özellik, ilk kez Bloomberg tarafından duyuruldu. Daha sonra The Verge, Facebook'tan konuyla ilgili bilgi talebinde bulundu. Bir Facebook sözcüsü tarafından yapılan açıklamalarda, Messenger'ı bypass edecek özelliğin test edildiğini doğruladı. Sözcüye göre Facebook'un ana uygulamasına sesli ve görüntülü görüşme imkanı tanıyan özellik, başta ABD olmak üzere pek çok ülkede test ediliyor.

Facebook, 2019 yılında da benzer bir özelliği test etmişti. Şirket, bu özellik kapsamında Facebook üzerinden mesajlaşmayı mümkün kılmıştı. Ancak daha sonra, bu özellikle ilgili hiçbir gelişme yaşanmadı. Şirket, bir grup kullanıcı ile test ettiği özelliği sessiz sedasız devre dışı bıraktı. 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.